sad heart Admin
الابراج : عدد المساهمات : 215 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 11/09/2010 العمر : 32 الموقع : 7abibomry.mam9.com
| موضوع: الجمبرى المشوى الأحد نوفمبر 07, 2010 10:47 am | |
| المقادير 1ك | جمبرى كبير الحجم | نصف كوب | زيت | 3 معلق | عصير ليمون | 3 معالق | زبده | | بصله صغيره مفريه | نصف راس | ثوم مفرى | بعض | من البقدونس المفرى | | ملح وفلفل |
التحضير تقشر وحدات الجمبرى مع الاحتفاظ بالذيل ويغسل ويصفى نذوب الذبده فى صنيه ويضاف اليها الجمبرى والبصل والثوم واليمون ويتبل بالملح والفلفل ويقلب جيدا ثم يرص فى نفس الصنيه ويرش عليها الزيت وتدخل الفرن وتشوى على الشوايه حتى تبدا فى الاحمرار ويقلب على الوجه الاخر ليحمر ويرفع من على النار ويرص فى الطبق التقديم ويصب عليه السائل الموجود فى الصنيه ويجمل بالبقدونس وبالهناء والشفاء | |
|